Velden zijn niet correct ingevuld

Ruim 160 jaar vakmanschap met ETNA inbouwapparatuur

 
Maak uw keuken volledig met de inbouwapparatuur van ETNA. ETNA is een merk met ruim 160 jaar ervaring in het innoveren van keukenapparatuur. Al jaren stellen zij zichzelf de vraag: ‘’Wat wil de moderne thuiskok? ‘’ Met deze vraag in gedachten onderzoekt ETNA nog steeds waar Nederlanders behoefte aan hebben, gericht op kwaliteit, design en betaalbaarheid.
 

Veelzijdig aanbod inbouwapparatuur

KC Midden Nederland biedt een groot aanbod ETNA inbouwapparatuur met o.a. vaatwassers, kookplaten en koelkasten. Ook biedt Etna de mogelijkheid voor oven en/of magnetron. Wilt u nog meer mogelijkheden of bent u beperkt in ruimte? Bekijk dan eens de veelzijdige combi magnetron, een volwaardige oven aangevuld met magnetron en grill functies. 
 
Als officiële ETNA dealer hebben wij een ruime collectie inbouwapparatuur:
Kookplaten
Magnetrons
Ovens
Combi/magn.
Fornuizen
Afzuigkappen
Koelkasten en vrieskasten
Vaatwassers
 

Keukenapparatuur zelf installeren óf montage door ons

Wilt u de inbouwapparatuur laten monteren? Dan verzorgen wij de complete installatie voor u. Ook voor vervanging van apparatuur in uw huidige keuken verzorgen wij de installatie. Wilt u zelf uw apparatuur installeren, dan is dat uiteraard ook geen probleem.
 

Actuele ETNA acties

 
Nieuwe Etna apparatuur erin  jullie eropuit
 
Bij aankoop van 5 Etna apparaten uit minimaal 4 verschillende productgroepen ontvangt u een Roompot vakantievoucher t.w.v. € 400. Klik hier voor meer informatie.
 
Deze actie is geldig t/m 30 Sept. 2018.
 

Meer weten?

Heeft u vragen over ETNA producten of wilt u meer weten over de mogelijkheden? U bent welkom in onze ruime showroom in Meerkerk of neem contact op.