Velden zijn niet correct ingevuld
Visual_Overons

Keukencentrum Midden Nederland, al 50 jaar thuis in keukens!

Al sinds 1966 is Keukencentrum Midden Nederland in Meerkerk dé keuken-specialist in de regio. In de showroom vindt u een ruim aanbod van verschillende stijlen keukens. U geeft uw wensen aan en samen realiseren wij uw droomkeuken. Of het nu om modern of greeploos gaat, of om een landelijke of rolstoelvriendelijke keuken. Bij Keukencentrum Midden Nederland slaagt u altijd.

Een Duitse kwaliteitskeuken die aan uw wensen voldoet

In de ruime schowroom zijn vele showroommodellen te bewonderen die u volop inspiratie bieden voor uw nieuwe keuken. De keukens uit het assortiment zijn Duitse kwaliteitskeukens. Er zijn werkbladen verkrijgbaar in onder andere kunststof, graniet, composiet en keramische materialen. Er is keuze uit verschillende uitvoeringen en diktes. Ook qua inbouwapparatuur zijn de mogelijkheden uiteenlopend. Uw eigen keuken wordt samengesteld  aan de hand van uw wensen en eisen. Want waar uw nieuwe keuken aan moet voldoen, dat bepaalt u zelf!

 

Advies op maat

U bepaalt uw stijl, kleur, materiaal, greepjes, apparatuur en budget. Om tot uw droomkeuken te komen begeleidt Keukencentrum Midden Nederland u graag tijdens dit gehele traject. De zussen Bep en Alie zijn tussen de keukens opgegroeid. Vanuit het ruime assortiment kunnen we verschillende voorbeelden en stalen laten zien. U heeft een beeld in uw hoofd en wij helpen u deze te vertalen naar de werkelijkheid. Ook over de meest praktische opstelling denken we graag met u mee.   

Maak een afspraak

We nemen graag de tijd voor u en daarom adviseren wij u een afspraak met ons in te plannen. Dit kan eenvoudig online. Wij kunnen u dan garanderen dat wij, ook als het druk is in de zaak, volop de aandacht voor u hebben.

(0183) 352 244
info@kcmiddennederland.nl