Velden zijn niet correct ingevuld
Visual_Rolstoelvriendelijk_Keuken

Rolstoelvriendelijke keuken

Een rolstoelvriendelijke keuken is een toegankelijke keuken die goed begaanbaar is voor mensen die minder valide zijn. De rolstoel beweegt gemakkelijk door deze praktische keuken. Er is keuze uit een vast systeem, de keuken is dan geheel afgestemd op de gebruiker. De toegankelijke keuken is ook verkrijgbaar met een hoog-laagsysteem. Het werkblad is verstelbaar in verschillende hoogtes door middel van een hydraulisch of elektrisch systeem. Ook een slingerbedienbaar model is een optie. Alles is binnen handbereik waardoor de keuken verandert in een prettige werkomgeving.

Rolstoelvriendelijke keuken

Een toegankelijke keuken; praktisch maar ook stijlvol

In de showroom te Meerkerk is een rolstoelvriendelijke opstelling te zien. Doe inspiratie op en stel vervolgens uw eigen keuken samen. Wilt u dat de keuken in hoogte verstelbaar is? Uw apparatuur binnen handbereik? De mogelijkheden zijn eindeloos. Maak keuze uit verschillende materialen en apparatuur om tot uw ideale keuken te komen. Praktisch, maar ook stijlvol. 

Maak een afspraak voor vrijblijvend advies

Bent u op zoek naar een rolstoelvriendelijke, begaanbare keuken? Dan vereist dat een kritische blik. Een keuken die helemaal aan uw wensen voldoet, dát is het doel. Als mindervalide weet u exact waar u tegenaan loopt en wat u handig vindt. Bij Keukencentrum Midden Nederland vertalen we uw ervaring in combinatie met de onze naar een gebruiksvriendelijke keuken. Wij nemen graag de tijd voor u, daarom plannen we graag een afspraak met u in. Oh ja, onze showroom is zeer toegankelijk en natuurlijk rolstoelvriendelijk!