Velden zijn niet correct ingevuld
Visual-Showroommodellen

Showroommodellen

In onze ruime showroom aan de Handelsweg 1 in Meerkerk vindt u meer dan 60 showroomkeukens in verschillende stijlen en opstellingen. U doet volop ideeën op en vergelijkt eenvoudig verschillende materialen en toepassingen. Om up to date te blijven verwisselen wij het hele jaar door het assortiment in de showroom. Om ruimte te creëren voor de nieuwste modellen profiteert u van zeer lage prijzen voor de opruimingsmodellen!

Hieronder een overzicht van enkele opruimingsmodellen die tegen zeer scherpe tarieven de zaak mogen verlaten! Bezoek de showroom en ontdek het volledige aanbod showroomkeukens.


 

Showroommodel Trend Line

€ 1.500

Deze keukenopstelling is geschikt voor minder valide personen, niet verstelbaar in hoogte! Front is van kunststof  in houtlook. Deze opstelling is voorzien van een uitschuifbaar plateau. Blad is van multiplex met een waterkering, spoelbak is minder diep dan standaard gebruikelijk is. Afmeting: 320 cm. Incl. koelkast, kookplaat en afzuigkap. Excl. rolstoel.


Showroommodel Ballerina combi

€ 4.700

Deze strakke uit 2 kleuren bestaande keukenopstelling is uitgevoerd met kunststof fronten. Hoge deel is houtlook, overige kasten softglans. Blad is van kunststof, strak afgewerkt.  Afmetingen: blad deel 320 cm, hoge kasten deel 180 cm. Exclusief in deze keuken bevindt zich een muziek installatie van Harman Kardon. Voor de rest is deze keuken opstelling uitgevoerd met een koelkast, combi/magn., gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser.


Showroommodel XL1321

€ 5.000

Deze keukenopstelling heeft een kunststof front met houtnerf structuur. Kunststof blad met een gefrijnde rand afwerking. Afmetingen: 235 x 215 cm. Incl. Koelkast, vaatwasser, oven, inductie kookplaat, afzuigkap en magnetron.


Showroommodel Bali

€ 4.950

Deze keukenopstelling heeft een kunststof landelijk front. Blad is van multiplex met een waterkering. Afmetingen: 190 x 350,5 cm. Incl. Koel/vriescomb., gaskookplaat, afzuigkap en combi/magn.


Showroommodel Lucido HL

€ VERKOCHT

Deze keukenopstelling heeft een gelakt strak front. B;ad is van multiplex. Afmetingen: 227 x 225 cm. Incl. Koelkast, combi/magn., gaskookplaat en afzuigkap.


Showroommodel Farm

€ 2.450

Deze keukenopstelling heeft een kunststof landelijk front. Blad is van massief hout met een waterkering aan de voorzijde. Afmetingen: 260 x 212 cm. Incl. Gaskookplaat, oven, onderbouw koelkast en een afzuigunit.


Showroommodel Nebraska

€ VERKOCHT

Deze keukenopstelling heeft 2 verschillende kunststof fronten. De houtkleurige fronten hebben een kader, de licht getinten fronten zijn strak afgewerkt. Kleur kaderfronten: Nebraska, kleur strakke fronten: Magnolia mat. Blad is van composiet materiaal. Afmetingen: wand 300 cm, eiland 190 x 99 cm. Incl. Koelkast, 5 pits gaskookplaat, oven, magnetron en afzuigunit.


Showroommodel Freestyle

€ VERKOCHT

Deze keukenopstelling heeft een kunststof strak front in meerdere kleuren te weten: Ijswit, donker grijs en houttint. Blad is van kunstsof/multiplex met een waterkering aan de voorzijde. Afmeting: 480 cm. Incl. Combi/magn., koelkast, vaatwasser, gaskookplaat en een afzuigkap.


Showroommodel Portugal

€ OPTIE

Deze keukenopstelling heeft een front met afgeronde zijkanten. Kleur: Oudwit. Gecombineerd met noten kleur hout. Blad is van kunststof met een opgedikte rand van 10 cm. Afmeting keukenopstelling excl. tafel en wand370 cm. Tafel maten 85 x 140 cm. Wand met magnetron is 90 cm breed. Deze beide laatst genoemde elementen zijn t.o.v. de keukenopstelling elders te plaatsen. Incl. Oven, magnetron, koelkast, afzuigkap, gaskookplaat en vaatwasser.


Showroommodel Cantate

€ VERKOCHT

Deze keukenopstelling heeft een klassiek gesproten front. Kleur: Bordeaux. Blad is van kunststof/multiplex met waterkering aan de voorzijde. Afmetingen 260 x 225 cm. Incl. 90 cm breed fornuis met 5 gaspitten en 1 oven, afzuigkap, vaatwasser en koelkast.


Showroommodel Monaco

€ 4.450

Deze keukenopstelling heeft een kunststof front met strak afgeronde hoeken. Keur: Wit mat. Blad is van kunststof/multiplex met een rechte rand opgedikt t/m 7,5 cm. Afmetingen: 240 x 370 cm. Incl. ander gasfornuis dan getoond op de foto, vaatwasser, afzuigunit, koelkast en vriezer.

 

Bezoekadres showroom

Keukencentrum Midden Nederland
Handelsweg 1
4231 EZ Meerkerk

 

Contactformulier