Velden zijn niet correct ingevuld
Visual-Showroommodellen

Showroommodellen

In onze ruime showroom aan de Handelsweg 1 in Meerkerk vindt u meer dan 60 showroomkeukens in verschillende stijlen en opstellingen. U doet volop ideeën op en vergelijkt eenvoudig verschillende materialen en toepassingen. Om up to date te blijven verwisselen wij het hele jaar door het assortiment in de showroom. Om ruimte te creëren voor de nieuwste modellen profiteert u van zeer lage prijzen voor de opruimingsmodellen!

Hieronder een overzicht van enkele opruimingsmodellen die tegen zeer scherpe tarieven de zaak mogen verlaten! Bezoek de showroom en ontdek het volledige aanbod showroomkeukens.


 

Showroommodel GL/XL Ball.

€ 8.950

Deze keukenopstelling heeft een strak front. Kleuren: Sneeuwwit glanzend/Dolfijn grijs mat. Blad is van ceramisch materiaal, rand 3 cm hoog. Afmetingen: 325 x 320 cm. Incl. Koelkast (140 cm), vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap, combi/stoom en combi/mag.


Showroommodel Top combi

€ 5.950

Deze keukenopstellling heeft een kunststof strak front. Kleuren: Oceaan blauw en Beton look. Blad is van kunststof/multiplex recht afgewerkt en 3,8 cm dik. Afmeting: 300 cm. Incl. Vaatwasser (op hoogte), combi/magn., koslkeast, inductie kookplaat en afzuigkap.


Showroommodel Ballerina combi

€ VERKOCHT

Deze strakke uit 2 kleuren bestaande keukenopstelling is uitgevoerd met kunststof fronten. Hoge deel is houtlook, overige kasten softglans. Blad is van kunststof, strak afgewerkt.  Afmetingen: blad deel 320 cm, hoge kasten deel 180 cm. Exclusief in deze keuken bevindt zich een muziek installatie van Harman Kardon. Voor de rest is deze keuken opstelling uitgevoerd met een koelkast, combi/magn., gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser.


Showroommodel Farm

€ VERKOCHT

Deze keukenopstelling heeft een kunststof landelijk front. Blad is van massief hout met een waterkering aan de voorzijde. Afmetingen: 260 x 212 cm. Incl. Gaskookplaat, oven, onderbouw koelkast en een afzuigunit.


Showroommodel Monaco

€ VERKOCHT

Deze keukenopstelling heeft een kunststof front met strak afgeronde hoeken. Keur: Wit mat. Blad is van kunststof/multiplex met een rechte rand opgedikt t/m 7,5 cm. Afmetingen: 240 x 370 cm. Incl. ander gasfornuis dan getoond op de foto, vaatwasser, afzuigunit, koelkast en vriezer.

 

Bezoekadres showroom

Keukencentrum Midden Nederland
Handelsweg 1
4231 EZ Meerkerk