Velden zijn niet correct ingevuld

Kies voor Italiaans ontwerp en kwaliteit met Zanussi inbouwapparatuur

Zanussi speelt al 100 jaar een baanbrekende rol in huishoudelijke inbouwapparatuur. Met oog voor design en gemak ontwikkelt Zanussi innovatieve producten die het alledaagse leven vergemakkelijken. Slim Italiaans ontwerp gericht op design en efficiëntie. 
Uw keuken is het middelpunt van uw thuis. Creëer met het inbouwapparatuur van Zanussi een warme ruimte in uw huis waar iedereen graag verblijft. Dankzij het elegante en moderne design past Zanussi apparatuur moeiteloos bij elke keukenstijl.
KC Midden Nederland heeft als officiële dealer een groot aanbod Zanussi apparaten:
 
Ovens
Kookplaten
Afzuigkappen
Magnetrons
Koelkasten
Diepvriezers
Vaatwassers
 

Ontdek een nieuwe manier van koken met de stoomoven

KC Midden Nederland heeft met de producten van Zanussi voor ieder wat wils. Met de multifunctionele ovens van Zanussi kunt u gemakkelijk grillen, bakken en braden. Ga nog een stap verder en kies voor de high design stoomoven. Deze nieuwe manier van koken zorgt ervoor dat uw gerechten sappig van binnen blijven, een heerlijk knapperige korst krijgen en uitdrogen voorkomt. Behoudt vitamines en mineralen met deze gezonde vorm van koken. 

Accessoires bij KC Midden Nederland

Complementeer uw inbouwapparatuur met handige extraatjes die het koken nog gemakkelijker maken. Van pannensets tot wokringen, van bakplaten tot RVS achterwanden en van telescoopgeleiders tot grillplaten. Neem contact met ons op voor meer informatie over het aanbod.          

Meer weten?

In onze ruime showroom in Meerkerk kunt u terecht voor al uw vragen over inbouwapparatuur van Zanussi, maar ook om deze apparaten te ervaren. Wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze. Kijk ook eens bij onze overige merken en keukenmodellen.