Velden zijn niet correct ingevuld
Visual_merken

Keukencentrum Midden Nederland vertegenwoordigt verschillende Duitse Merken

De keukenmerken die Keukencentrum Midden Nederland vertegenwoordigd zijn van Duitse afkomst. De algemene opvatting over producten van Duitse komaf is dat ze betrouwbaar en degelijk zijn. Dit gaat zeer zeker ook op voor de keukens. Degelijkheid wordt heel goed gecombineerd met een innovatief design en een strakke afwerking. De prijs-kwaliteitverhouding van Duitse keukens is uitermate goed in balans.

Ballerina Keukens

Wij zijn er trots op dat wij al sinds 1983 dealer zijn van Ballerina Keukens. Een keuken moet lang plezier geven. Ballerina staat voor kwaliteit, gemaakt in Duitsland. Door hoogwaardige uitvoering voor aantrekkelijke prijzen laat Ballerina keukendromen uitkomen. Door een grote keus en ontelbare combinatiemogelijkheden krijgt een ieder de mogelijkheid om zijn individuele droomkeuken te verwezenlijken. Bij een nieuwe keuken is uw persoonlijke smaak doorslaggevend. Een Ballerina-keuken is zoals u nodig heeft: individueel, ongecompliceerd en voor elke dag. Ballerina speelt ook in op de toekomst met toegankelijke keukenoplossingen zodat ook ouderen zich zo lang mogelijk thuis - in hun eigen keuken - kunnen redden.

 

Rotpunkt Keukens

Ook zijn wij al sinds 1986 Rotpunkt-dealer. Hierdoor kunnen wij uw wensen exact vertalen naar de mogelijkheden binnen de Rotpunkt-lijn. Moderne techniek in combinatie met ervaring. Een keuken ontwerpen betekent vooral: oog hebben voor ontwikkelingen. Niet blind staren op de trends, maar deze zorgvuldig onderzoeken en zodoende nieuwe productielijnen vormgeven. Dat is de basis voor een succesvol ontwerp dat in alle opzichten aan uw wensen voldoet. Rotpunkt is een keukenproducent die werkt vanuit dit principe. In de showroom in Meerkerk vindt u een ruim aanbod van Rotpunkt-Keukens. Van klassieke houten keukens tot gelakte kunststofkeukens. Keukens van hoge kwaliteit, niet alleen in functionaliteit en design, maar ook in duurzaamheid.

Rotpunkt

BEECK Keukens

BEECK KÜCHEN begrijpt de eindgebruiker als geen ander. Een hoogwaardige keuken moet niet alleen aan de functionele, maar ook aan de esthetische vereisten voldoen. Want ook morgen moet de keuken nog bij de persoonlijke leefstijl passen. Wie kiest voor een BEECK-keuken heeft hier jaren plezier van. Gestuurd door de selectieve verkoop, worden in de Duitse fabriek hoogwaardige, op maat gemaakte keukenoplossingen vervaardigd.

 

CHEAP IT SIMPLE

Dit Hollandse keukenmerk voeren wij vanwege zijn kleinere assortiment. Toch is het assortiment zeer zeker de moeite waard! Zeker ook door de snelle levertijd!

Maak een afspraak

Nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden die onze keukenmerken te bieden hebben? Wij vertellen u graag meer in een oriënterend gesprek.

Contactgegevens

Handelsweg 1
4231 EZ Meerkerk

(0183) 352 244
info@kcmiddennederland.nl