Velden zijn niet correct ingevuld
Visual_2

Werkwijze en montage

Onze werkwijze is misschien afwijkend van wat u gewend bent. Bij Keuken Centrum Midden Nederland maken wij graag tijd voor u vrij. We vragen niet gelijk welk budget u wilt besteden, maar luisteren nauwkeurig naar uw wensen. Want dat uw wensen terug komen in uw nieuwe keuken, dat is voor ons veel belangrijker. Wij proberen ervoor te zorgen dat uw budget aansluit bij uw ideeën. En wilt u er wat langer over nadenken, dan is dat voor ons ook geen probleem. We gaan samen met u voor het beste eindresultaat. Een droomkeuken, waar u jaren mee vooruit kunt! 

Eerlijk advies en scherpe prijzen 

Heeft u zich georïenteerd en weet u wat u mooi vindt? Dan schuift u bij ons aan. Geen snelle praatjes, maar gewoon een eerlijk en gedegen advies. Wij nemen de belangrijke zaken als afmetingen, materialen, inbouwapparaten en de kleurstelling met u door. Wij kunnen u verschillende voorbeelden laten zien, zodat u kunt voelen en ervaren. Aan de hand van uw wensen maken we een vrijblijvende offerte voor u. Een nieuwe keuken kunt u zo duur maken als u zelf wilt. Wij laten u zien dat een nieuwe keuken ook voordelig kan. Wij werken niet met stuntprijzen, want wij beloven altijd scherpe tarieven. Zonder aanbetaling en zonder verrassingen achteraf. Dat is wel zo eerlijk.

Een goedkope keuken? Kies een showroomkeuken!

Wij werken niet met stuntprijzen... Of misschien toch wel een klein beetje. De showroommodellen mogen namelijk tegen zeer scherpe voordeelprijzen weg. Onze showroom geeft naast inspiratie de mogelijkheid om een goedkope keuken aan te schaffen. Een keuken die tóch van alle gemakken is voorzien. En in overleg met u, wordt de keuken al heel snel bij u thuis geleverd.

Uw nieuwe keuken vakkundig geplaatst

Wanneer u besluit de keuken bij ons te kopen hoeft u geen aanbetaling te doen. Wilt u dat wij thuis de maten nameten? Geen probleem, ook dat hoort bij onze service. In overleg met u bepalen we de leverdatum. Ook na levering stopt onze service niet. Wij kunnen er voor zorgen dat uw keuken vakkundig wordt geplaatst door een ervaren monteur. In overleg kunt u verschillende werkzaamheden door de monteur laten uitvoeren.

Montagemogelijkheden:

  • Demonteren van uw oude keuken
  • Installatietechnische werkzaamheden
  • Elektrotechnische werkzaamheden
  • Pleister- en stucwerk
  • Tegelwerk
  • Plaatsen van uw nieuwe keuken
  • Plaatsen van inbouwapparatuur
  • Kleine verbouwingen

Uiteraard bieden wij u garantie op uw nieuwe keuken.

Zelf monteren

Wilt u zelf uw nieuwe keuken plaatsen of zelf voorbereidende werkzaamheden verrichten. Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. U geeft zelf aan welke werkzaamheden u door de monteur wilt laten uitvoeren en houdt zodoende grip op de kosten. Uw nieuwe keuken en aanverwante artikelen worden door ons zelf opgeslagen, getransporteerd en bij u afgeleverd. Daarvoor staat Aart garant!