Velden zijn niet correct ingevuld

Schoonheid en gemak met Pelgrim inbouwapparatuur

Pelgrim is al vanouds her thuis in elke keuken. En de keuken op zijn beurt is dé plek
waar u zich thuis wilt voelen. Want u ontbijt er, luncht er en bereidt er het avondeten.
De keuken is dé ideale plek voor het plaatsvinden van borrels en feestjes. Maak uw thuis mooier en makkelijker met inbouwapparatuur van Pelgrim. 

Mooi Samen met Pelgrim

Ontdek nu de sensationele nieuwe Mooi Samen lijn van Pelgrim. Kunt u geen keuze maken tussen design of functionaliteit? Met inbouwapparatuur van Pelgrim gaan mooi en efficiëntie hand in hand. De  jarenlange kennis en ervaring van Pelgrim is gemixt met de wensen van de klanten. Uit deze combinatie zijn producten ontstaan waarbij design, innovatieve techniek en duurzaamheid centraal staat. De apparaten van Pelgrim  blinken allen uit in schoonmaak-, onderhouds- en bedieningsgemak. 

Accessoires bij KC Midden Nederland

Complementeer uw inbouwapparatuur met handige extraatjes die het koken nog gemakkelijker maken. Van pannensets tot wokringen, van bakplaten tot RVS achterwanden en van telescoopgeleiders tot grillplaten. Neem contact met ons op voor meer informatie over het aanbod.          

Meer weten?

In onze ruime showroom in Meerkerk kunt u terecht voor al uw vragen over inbouwapparatuur van Pelgrim, maar ook om de apparaten te ervaren. Wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze. Kijk ook eens bij onze overige merken en keukenmodellen.